BusPlus među najinovativnijima u svetu

Bez autora
Nov 13 2012

Na sajmu informacione tehnologije "Cartes" u Parizu uređaj ugrađen u kabine vozača gradskog prevoza u Beogradu ušao je među tri najinovativnija rešenja u kategoriji javni prevoz. Uređaji koji su uvođenjem BusPlus sistema ugrađeni u kabine vozača ocenjeni su kao "najzanimljiviji proizvod godine", jer obuhvataju naplatu karata, upravljanje voznim parkom, informisanje putnika i red vožnje.Od 473 prijavljena rešenja, uređaj proizvođača Kentkart, ušao je u najuži izbor među tri najbolja u svojoj konkurenciji.

BusPlus među najinovativnijima u svetuNa sajmu informacione tehnologije "Cartes" u Parizu uređaj ugrađen u kabine vozača gradskog prevoza u Beogradu ušao je među tri najinovativnija rešenja u kategoriji javni prevoz, saopštio je danas BusPlus.

Kako je navedeno, uređaji koji su uvođenjem BusPlus sistema ugrađeni u kabine vozača ocenjeni su kao "najzanimljiviji proizvod godine", jer obuhvataju naplatu karata, upravljanje voznim parkom, informisanje putnika i red vožnje.

Od 473 prijavljena rešenja, uređaj proizvođača Kentkart, ušao je u najuži izbor među tri najbolja u svojoj konkurenciji.

U BusPlusu navode da je uređaj koji je ostvario svetski priznat uspeh posebno napravljen za vozila gradskog prevoza u Beogradu i da su izuzetno ponosni što je proizvod koji se koristi u njihovom sistemu prepoznat kao jedan od najinovativnijih u svetu.

Sajam "Cartes" održan je u periodu od 6. do 8. novembra u Parizu.

Na toj sajamskoj manifestaciji "Sesames" nagrade dodeljuju se od 1995. godine i to za najbolje tehnološke inovacije kada su u pitanju platni sistemi i sistemi identifikacije, a odluku o izboru finalista i pobednicima donosi međunarodni stručni žiri.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik